En “once in a lifetime” mulighet!

«Jeg forventer en konsert med høy allsang-faktor, en Bryan i storform og et hav av store slagere,» melder fansen når Bryan Adams inntrer Nordlandshallen på sin “So good it hurts” turné 2.juli!

Bryan Adams bydde til folkefest på Aspmyra i 2008. Foto: Bjørn Erik Olsen

En av de som er klar for neste ukes Bryan Adams konsert er Thomas Tveit.

«Konserten neste uke blir faktisk min niende konsert med Bryan Adams,» sier han når Parkenfestivalen tar kontakt med han. Og det er ikke lenge siden han så rockelengenden sist. Tveit så nemlig Bryan Adams så sent som i april, når kanadieren tok turen innom Oslo Spektrum. Konserten i Nordlandshallen tirsdag 2.juli blir derfor andre gangen Tveit ser han live på bare noen måneder. Og ikke nok med det.

Konserten på tirsdag blir niende gangen han ser Bryan Adams live.

Thomas Tveit kommer opprinnelig fra sørlandet, men flyttet til Bodø i 2011. Han var 19 år da han så Bryan Adams for første gang live, på Viking Stadion i Stavanger i 2004. Siden den gang har han sett rockelegenden hele åtte ganger, og konserten i Nordlandshallen neste tirsdag blir niende gangen Tveit oppsøker “Summer of 69´” sangeren live.

Når vi spør han om hva som stadig drar han tilbake til den legendariske sangeren, er svaret tydelig. “God musikk live, fra en artist som er svært jordnær og folkelig” er den glade dom.

«Alle konserter med Bryan Adams er rå, men den som skilte seg mest ut var en akustisk konsert på Folketeateret i Oslo i 2014. Nærheten til scenen og musikken gjorde at opplevelsen skiller seg godt ut fra de andre større arenaene», forteller Tveit.

Forventningene han har til tirsdagens konsert er soleklare; en konsert med høy allsang-faktor, en Bryan i storform og et hav av store slagere. Han reflekterer videre over at Bryan begynner å bli en voksen mann i alder, og det er ikke sikkert at han noen gang kommer tilbake til Bodø etter neste ukes besøk. Det vil si at det er en “once in a lifetime” opplevelse for mange Bodøværinger å få oppleve en så verdenskjent artist i egen by! Om ikke det høres ut som en musikkopplevelse man ikke kan gå glipp av, vet vi ikke hva mer vi kan si. Ta det fra blodfansen selv!

Foto: Privat

Rockekongen Bryan Adams var sist i Bodø 7.juni 2008. Neste tirsdag, 2.juli, er det duket for det siste resultatet av samarbeidet mellom Stiftelsen Parkenfestivalen og det europeiske kulturhovedstadsprosjektet Bodø2024.

– Finnes det en bedre måte å starte sommeren 2024 på enn å kaste en arm rundt naboen og synge av full hals på Summer of ’69, spør daglig leder i Parkenfestivalen, Gøran Aamodt.

Vi gleder oss til å se tusenvis av folk i Nordlandshallen med nord-norsk rockeglede og ønsker Bryan Adams hjertelig velkommen tilbake til Bodø!

Neste
Neste

Informasjon om videresalg av billetter