Janove i Stormen

17. november 2018 kl. 20.00

Noen liker rock. Noen liker viser. Noen liker klassisk. Janove liker litt av alt, men har vist dere mest av rockeren i seg så langt. Til høsten har han lyst å by på en annen side av seg selv som artist. Dere er herved invitert til en roligere høstturné uten band, hvor han selv spiller de ulike instrumentene i tur og orden. På piano, orgler og gitarer. Setlisten vil bestå av hannes beste låter fra solokarrieren, fremført slik de ble født og komponert; nedstrippet og akustisk i sin reneste form.

Helt nedstrippet blir det likevel ikke. Han har alltid hatt teatralske elementer i sin musikk, sine tekstunivers og liveshow, men i dette live formatet går han enda litt lenger og benytter scenografi og staffasje som krydrer til musikken. Teamet hannes leverer som alltid en smakfull produksjon av lyd og lys, og dette er en setting hvor det blir naturlig å prate litt mer personlig underveis om hannes tekster og musikk.

For å gjøre dette ekstra spennende for Janove og forhåpentligvis for dere, så slippes det til høsten en rykende fersk syv spors EP med det underfundige navnet «Spindelvevriff». Denne inneholder fem nye låter enten på piano eller gitar, samt akustiske versjoner av ”Marlene” og ”Et Hjerte Sloss”.

I oktober drar Janove ut på sin første omfattende Norgesturné nesten helt alene og han innrømmer at det kribler i magen bare med tanken. Håper det kribler litt hos dere også.

Velkommen til nye eventyr!

Stormen Konserthus
Lørdag 17.november kl 19.00-22.00

Billettpris kr 485,-
Billetter kjøpes her.
Fri aldersgrense!

Følg arrangementet på Facebook her.