Artister 2019/Matoma
Til oversikten
19.august
Hovedscenen
Matoma

Parkenfestivalen har markert seg som en festival som har vært med på å oppdage kommende EDM-stjerner før de virkelig ble store. Kygo er et eksempel, MATOMA et annet. MATOMA holdt på å bli avlyst til Parken 2015 pga en stor festival i USA han ikke kunne si nei til. Løsningen ble at vi satte han på grytidlig fredag for å få kabalen til å gå opp.

Begge parter har følt at han ikke helt har fått vist hva han er god for, så når sjansen endelig bød seg, så måtte vi bare sørge for at MATOMA kan komme og lage skikkelig fest med alt som det hør seg og bør for sjangeren. Stikkord er spektakulære visuelle effekter og pyro i alle varianter. Det blir garantert en fest!

Veien fra gutterommet til de store arenaene har aldri vært kortere enn de er i dagens musikkverden. MATOMA er en som virkelig har fått kjent på det. På to år har han gått fra å sitte på hybelen å leke seg med remixer av andre sine låter, til plutselig spille på alt av store festivaler verden over, og jobbe med det største stjernene med sine egne låter. Han har over en halv milliard streams på Spotify alene og har har masse spennende på gang for 2017.

MATOMA er den perfekte festivalartisten. Du vet det blir fest, rett og slett, og det er viktig når man lager en stor happening i året. Folk skal jo aller helst gå ut av arenaen med hendene over hodet og store glis, og MATOMA er definitivt kabal til å sørge for det. Om han spiler sist eller nest sist er enda ikke bestemt, men vi er ekstremt fornøyd over å ha fått den i havn. Han gjør få festivaler i Norge neste år, så dette er stas!