Artister 2019/
Til oversikten

Madrugada til Parken 2019!

For snart 10 år siden spilte Madrugada sin siste konsert i Bodø noensinne. Dette trodde vi alle var den definitive avskjeden fra et av tidenes flotteste band, ja ikke bare i Norge, men i hele verden. For så bra var de!

Gleden var derfor stor når de lanserte markeringen av 20-års jubileumet for debutplaten «Industrial Silence», med en gjenforeningskonsert i Oslo Spektrum neste februar. Den ene konserten ble til to og begge var utsolgt på under 48 timer.

Nå er de klare for å gjøre noen få utvalgte byer og festivaler i Norge og det er med enorm glede og stolthet at vi kan fortelle at Madrugada selvfølgelig skal spille på Parken 2019!

Når det ble klart at Madrugada skulle gjenforenes, så har innboksen både på mail og facebook vært fullstappet av ønsker om Madrugada til Parken. Det har nesten føltes som et folkekrav.

Madrugada hadde jo en helt unik posisjon når de var aktive. Elsket og akseptert av alle. De hadde en sjelden kombinasjon av sterk kredibilitet og stor kommersiell suksess.

«Å få lansere Madrugada som første artist til Parken 2019 kan egentlig ikke bli bedre. De er en drømmebooking med en låtkatalog få kan vise til. Det kommer til å bli stort og ikke minst rørende for mange» avslutter festivalsjef Gøran Aamodt