Zara Larsson

Pop-prinsessen Zara Larsson avslutter fredagen i Parken 2018

Det er mange om beinet når det kommer til å bære tittelen pop-dronning, men det er liten tvil om at pop-prinsessen nå om dagen er den svenske ungjenta Zara Larsson.

For oss er Zara Larsson den perfekte headlineren på fredag under neste års Parken. A-ha avslutter festivalen på lørdag, så var vi ute etter en headliner som er mer aktuell her og nå, og som appellerer stort til den yngre delen av Parken-publikummet, men som også funker for de godt voksne.

Med Zara Larsson på plakaten føler vi at vi har truffet bullseye. Hun er en fantastisk entertainer med en stor stemme, og en sterk låtkatalog tross sin unge alder.

Zara Larsson som fyller 20 år nå på lørdag har tilbrakt halve livet sitt i medias søkelys, og på toppen av listene verden over. Vi ble først kjent med henne da hun som 10-åring vant ”Talang”, Sveriges versjon av Norske talenter. Hun fikk gjennombruddet sitt utenfor Sverige i 2013, med låten ”Uncover” og har siden da bygd stein for stein på fundamentet som til slutt skal krone henne som hele verdens pop-dronning. Alle fotballinteresserte kjenner garantert sikkert til Larssons og David Guetta sitt samarbeid rundt låten ”This Ones´s For You” som var den offisielle låten til Euro 2016.

Med hennes internasjonale albumdebut ”So Good” som kom ut i mars i år, har hun befestet sin posisjon som en av de mest spennende unge artistene i verden akkurat nå. Med låter som tittelsporet “So Good”, ”Lush Life”, ”Never Foget You”, ”Aint My Fault” og ikke minst monsterhiten “Symphony” sammen med Clean Bandit, så er det liten tvil om at Rensåsen fort blir omgjort til et gedigent og pulserende dansegulv denne fredagskvelden i Parken.