Konsert med Midnight Choir

Rensåsen torsdag 17.august kl 21.00

Det er enda ledige billetter til konserten med Midnight Choir. Kjøp billetter her.

I anledning Parkens 10- års jubileum i fjor arrangerte vi en legendarisk konsert med Sivert Høyem, der alle inntektene gikk til tre gode lokale formål. Vi har valgt å gjenta suksessen med en veldedighetskonsert også i år:

Når vi skulle oppsummere fjoråret blant våre egne og vår utvidede stab, så var det ingen tvil om at gleden for oss i det å få være med å bidra til gode lokale formål var stor. Man kjente på en følelse av at Parken handler om noe mer enn bare disse tre dagene i Rensåsparken, og den følelsen ønsker vi å opprettholde.

Parkenfestivalen har derfor bestemt seg for å arrangere en veldedighetskonsert med selveste MIDNIGHT CHOIR! Torsdag 17.august 2017

Vi elsker Midnight Choir og har slitt litt med å finne rette måten å presentere dem på hos oss. De er jo et band som krever litt av publikum, så vi føler at vi på denne måten når de som virkelig har lyst å oppleve dette fabelaktige bandet, og vi er hundre prosent overbevist om at dette kommer til å bli en opplevelse det kommer til å snakkes om i lang, lang tid.

Vi var og så dem på første gjenforeningskonsert på Rockefeller i mars i fjor, og det var så rørende bra at vi knapt trodde på det vi var vitne til. Og de har jo ikke mistet grepet siden da, nå sist med en klokkeklar sekser for konserten under Bodø Jazz Open i Stormen nå i februar, så vi er rimelig sikre på at mange vil få med seg dette.

Det er jo veldig mange som ikke fikk tak i billett til årets festival, så dette er jo en perfekt anledning for den til og både få den gode Parkenfølelsen, og samtidig bidra til en god sak. Bedre enn det kan det jo nesten ikke bli.

Praktisk info:

Rett etter at Marcus & Martinus har ristet bakken i Rensåsen foran 6500 publikummere, stenger vi portene, rydder opp i en fei, og åpner dørene igjen kl 2100. Konsertstart vil være ca 2145!

Arrangementet har 18 års aldersgrense og vil koste 140,- kr ink avgift. Alle billettinntektene går til gode lokale formål. Alle må kjøpe billett til dette arrangementet uavhengig om man har festivalpass fra før. Det er en maks kapasitet på 6000 på denne konserten.

Billetter i salg fra Lørdag 11.mars kl.12.00
billettpris kr 140,- inkl.billettavgift
maks 6 stk per kjøper
Kjøp billetter her.