Alan Walker til Parken

Alan Walker er klar til å sette fyr på Parken 2018!

Norsk/britiske Alan Olav Walker har på tross av sin unge alder allerede opplevd mer enn hva de fleste 20-åringer vil gjøre i løpet av en sin livstid.

Det hele startet på gutterommet i Fana i Bergen. I 2014 ga han ut sin første offisielle electro house singel under navnet «Fade», som ble fulgt opp av singlene «Spectre» og «Force». Det var disse låtene som kickstartet hans karriere.

3. desember 2015 ga han ut singelen «Faded» som er en vokalversjon av originalen «Fade» med den ukrediterte sangeren Iselin Solheim, og resten er historie. ”Faded” har nærmere 1 milliard streams på Spotify, og over 1,6 milliarder views på youtube og ble naturlig nok kåret til årets låt under Spellemannsprisen 2016.

Alan Walker reiser i dag verden rundt og spiller på alle de største scenene og festivalene, nå sist helg på selveste Coachella. Og med hits som nevnte ”Faded”, ”Sing Me To Sleep” , ”Alone” og ikke minst samarbeidet med Noah Cyrus på låten ”All Falls Down”, så er vi sikre på at det kommer til å koke i amfiet i Rensåsen når Alan Walker pøser på med sine hits og deilige beats!

Med Alan Walker på plass er programmet til årets Parkenfestival endelig komplett.