Sting til Bodø

UTSOLGT!
Bodø 18.juni 2017 i Nordlandshallen

Vi har gleden av å annonsere at Sting spiller kosert i Bodø, Nordlandshallen, den 18. juni 2017

Billettsalget starter mandag 12. desember kl 09.00.
Kapasitet er 10 000 publikummere
Billettpris er kr 725,- + billettavgift

UTSOLGT PÅ 32 MIN!

Bodø, 8.desember: I kjølvannet av Sting sitt svært etterlengtede og nylig utgitte rock/pop-album 57th & 9th, samt en rekke utsolgte konserter i Nord-Amerika og Europa, har Cherrytree Management, Live Nation & Parken Live gleden av å annonsere at Sting spiller konsert i Bodø søndag 18. Juni 2017 i Nordlandshallen.

Billetter til Sting sin 57th & 9th Tour-konsert i Nordlandshallen legges ut for salg mandag 12. desember kl. 09.00, norsk tid. Medlemmer av Sting.com sin fanklubb får mulighet til å kjøpe billetter via forsalget som starter fredag 9. desember. Mer detaljer om dette på www.sting.com/tour. 57th & 9th er promotert av Live Nation Global Touring og produsert av RZO Entertainment.

Den 18. Juni blir en historisk dag når verdensstjernen STING spiller i Bodø og Nordlandshallen, i det som fort blir tidenes største enkeltstående konsert i Bodøs 200-årige historie.

Det er så fantastisk deilig og endelig kunne ønske velkommen til en stor innendørs konsert i Bodø. Dette har vi jobbet så lenge med sammen med ledelsen i Bodø Spektrum, og det og endelig få alt det formelle på plass slik at vi kan ta i mot en artist fra den absolutte øverste hyllen er bare så ubegripelig deilig at jeg finner nesten ikke ord.

STING er jo hyperaktuell med ny skive og som hovedartist under årets Nobelkonsert nå på søndag, så de som eventuelt lurer på hva STING står for i 2016, anbefales å ta en kikk på NRK søndags kveld. Vi får garantert se en uforskammet opplagt 65-åring som leverer hit på hit med en autoritet som kun er superstjerner forunt.

På 57th & 9th-turnéen får Sting følge av et tremannsband som inkluderer hans trofaste gitarist Dominic Miller, samt Josh Freese (trommer) og Rufus Miller (gitar).
57th & 9th, som ble utgitt 11. november på A&M/Interscope Records, er Stings tolvte studioalbum som soloartist og hans første rock/pop-prosjekt på mer enn et tiår. Samlingen på ti låter representerer et bredt spekter av Stings musikalske uttrykk, fra den gitardrevne førstesingelen “I Can’t Stop Thinking About You” via den rå, Road Warrior-aktige symbolikken i “Petrol Head” til den storslagne “50,000.”

Albumet, som er produsert av Martin Kierszenbaum, ble spilt inn på kun et par uker sammen med Stings trofaste samarbeidspartnere Dominic Miller (gitar) og Vinnie Colaiuta (trommer) – i tillegg til trommis Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses), gitarist Lyle Workman og det San Antonio-baserte Tex-Mex-bandet The Last Bandoleros.

For mer informasjon om turnéen : www.sting.com

Om Sting
Komponisten, sangeren, skuespilleren, forfatteren og aktivisten Sting kommer fra Newcastle og flyttet til London i 1977 for å etablere The Police sammen med Stewart Copeland og Andy Summers. Bandet ga ut fem studioalbum, mottok seks Grammy Awards og to Brit Awards (tilsvarende vår Spellemannpris), og ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame i 2003.

Siden 1989 har Sting gitt ut 14 solo-album og mottatt ytterligere 10 Grammy Awards, to Brits, en Golden Globe, tre Oscar-nominasjoner, Billboard Magazines Century Award og MusiCares 2004 Person of the Year. Han er medlem av Songwriters Hall of Fame og har mottatt den prestisjefulle Kennedy Center Honors. I løpet av karrieren har Sting solgt nærmere 100 millioner album som soloartist og medlem av The Police.

Sting har hatt roller i mer enn 15 filmer og er forfatter av to bøker, deriblant New York Times-bestselgeren «Broken Music». Hans støtte til humanitære organisasjoner speiler hans kunstneriske virke og universelle appell. Sammen med konen Trudie Styler etablerte han i 1989 Regnskogfondet for å bidra til å beskytte verdens regnskoger og urbefolkningen som lever i regnskogsområdene.

UTSOLGT PÅ 32 MIN!