Sondre Justad til Bodø Spektrum

Lørdag 7. april spiller Sondre Justad i Bodø Spektrum

Sondre Justad er en av Norges absolutt største popstjerner, og nå skal han skrive historie med å være den første artisten med lokal forankring som fyller et fullsatt Bodø Spektrum!

Kjøp billetter her. UTSOLGT!

Sondre Justad ankom Bodø som 15-åring.Han studerte ved musikklinja på Bodø videregående. Han var en del av musikkmiljøet i og rundt Gimle. Han har spilt på alle nivåer i Parken, først på Parken Klubb i 2007, så Parkscena i 2014, før han i fjor spilte hovedscena og skapte en euforisk stemning vi sjeldent har opplevd i Rensåsparken. Og nå er han klar for å skrive historie med å fylle Bodø Spektrum til randen og skape tidenes fest lørdag 7. april.Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG­-lista i over et år. Seks av ti spor ble radiolista. Med over 20 millioner streams og flere utsolgte turnéer, forbereder Sondre Justad seg på nytt albumslipp. Første låt fra den kommende skiva heter «Ingenting» og ble sluppet 13.oktober på Petroleum Records.

I april legger han ut på storbyturné med et flunkende nytt album i bagasjen. Justad ble allemannseie nærmest over natta da debutsingelen kom i rotasjon på radio sommeren 2014. Siden har et stadig voksende publikum vist at den nordnorske artisten treffer og beveger. I spennet mellom nær tilstedeværelse og sterk, energisk råskap har han spilt seg til konsertfavoritt på scener og festivaler landet over. Tekstlig kjenner vi stemmen hans som fortrolig, direkte og ekte.

Billettsalget starter onsdag 18.oktober kl. 09.00 UTSOLGT!

Billettpris er 525,-
Fri aldersgrense.
Ungdom under fylte 15 år må ha følge med voksen.
Ungdom fra fylte 15 år kan gå alene.
Det vil være servering.

For mer informasjon: Kontakt Lena Hansen på lena@parkenfestivalen.no