Parken 2016

Parken 2016, tiårs-jubileum og den ellevte festivalen. Utsolgt på 17 minutter!

Det hele ble sparket i gang med FamilieParken og Ila Auto, Astrid S og Nico&Vinz foran ca 4000 ekstatiske barn og unge.

Når FamilieParken var ferdig åpnet vi dørene for 6000 som fikk overvære en maktdemonstrasjon av en konsert med Sivert Høyem. Konserten var et ledd i jubileumsfeiringen, og alle inntektene gikk til gode lokale formål. Vi delte ut tre ganger 175 000,- til Livsglede for eldre, Nordlandssykehuset og musikksatsningen Antihype.

Parken 2016 ble alt vi kunne drømt om, minus er par timer med regn, men det finnes som sagt ikke dårlig vær osv. Når det først skulle regne så var det veldig godt at det var Kari Bremnes og selveste Åge&Sambandet som stod på scena. Den store positive publikumsoverraskelsen i år ble nok G-Eazy som serverte 60 minutter med deilig hiphop som fikk selv de over 50 til å kjøre et par frekke dansetrinn.

Parkscena befestet sin posisjon som den scena som serverer de litt mer ukjente musikalske godbitene. Utbedringene på området rundt scena gjorde at ca 5000 publikummere nå både ser og hører godt. Avslutningen lørdag på Parkscena med Uncle Acid & The Deadbeats ble et mektig, tungt og suggerende høydepunkt.

Konserten som skapte høyest allsang og god stemning var nok Sondre Justad på hjemmebane, tett fulgt av et særdeles opplagt Karpe Diem.

Oppsummert så føyer Parken 2016 seg inn i rekken av atter en flott festival, midt i hjertet av Bodø. Stolt!