Parken Live: Kjartan Lauritzen

Sinus 23.02.19

Parken Live i samarbeid med Pott & Panne presenterer:

Akrobaten, fenomenet og showpluggen Kjartan Lauritzen er tilbake i klubben! Med ny musikk i bagasjen og en tettpakket festivalsommer bak seg, drar Kjartan og gjengen på tur for å stimulere endorfinproduksjonen i din og dine venners hjerner. Kjøp billett tidlig og gjør deg klar for en varm og intens opplevelse. Velkommen til vinterens villeste fest!

Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål tok han først Bergen med storm, før resten av landet åpnet øyner og ører for bygdegutten. En gledesspredende karakter og et sjeldent godt rapteknisk talent la grunnlaget for reisen som til nå har gjort han til en av norges mest populære artister uten noe majorlabel i ryggen. I september i fjor slapp han sin selvproduserte EP «Fenomenet» som fikk terningkast 6 av musikkredaksjonen i P3.

Han vokste raskt ut av små konsertlokaler, og erobret festivalscener bare et år etter han startet som artist. Nå headliner han noen av norges største festivaler, og det er ikke uten grunn. Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv, og skaper en unik kontakt med publikum samtidig som fremførelsen av musikken er på lik linje som de aller største rap-artistene i Norge. Nå er han klar for å erobre Norge på ny, og du er velkommen!

Billettsalget starter fredag 09.11.18 kl 10:00!
Billettene finner du her!

Billettpris:
Ordinær: 320 kr inkl avgift
Student/u-18: 250 kr inkl avgift (gyldig studentbevis må forevises)

Aldersgrense: 18 år!
Fri alder på mesaninen/balkong (begrenset antall billetter!)

Dørene åpner kl 21:00!

Velkommen!