Marcus & Martinus til Familieparken 2017

Billetter i salg lørdag 4.februar kl 12.00 Billettlink her, venterommet åpner en time før billettstart.

”Vi snakker om to snart 15-åringer som har oppnådd mer enn noen andre norske artister, kanskje med unntak av A-ha, når vi snakker om hysteri. Og det lett absurde er jo at de bare er i en startfase. De er gedigen i Skandinavia nå, og resten av verden ligger klar og venter på dem. Hvor dette kommer til å ende er vanskelig å spå, men at vi kan snakke om en global pop-sensasjon, det er det liten tvil om, og i det perspektivet er det nesten surrealistisk at de kommer til FamilieParken den 17. august. Man kan definitivt bli stolt av mindre” sier Gøran Aamodt i Parkenfestivalen.

Når man skal oppsummere musikkåret 2016 så er det helt umulig å komme utenom disse to storsjarmørene fra Trofors i Nordland. Fra de vant MGP Junior i 2012 med ”To dråper vann”, så har populariteten deres eksploderte, noe som blant annet førte til at store fornøyelsesparker i fjor i Sverige måtte avlyse konsert med dem på grunn av vanvittig pågang fra publikum. De har oppnådd en eventyrlig suksess, og toppet fjoråret med to utsolgte konserter i Oslo Spektrum, og som om ikke det var nok så stakk de altså av med den gjeveste prisen av dem alle under helgas Spellemann, de ble tidenes yngste Årets Spellemenn, og fikk prisen utdelt av selveste KYGO i en sjarmerende sekvens som kan ses her.

Og det ser ut til at ting slett ikke skal stoppe her. 2017 byr på store opplevelser som fire utsolgte konsert i Stockholm, Gøteborg og Malmø, i tillegg til store konserter i både Danmark, Finland og noen få utvalgte i Norge, og der er altså FamilieParken en av dem.

Billettpris kr 300,- + billettavgift
Barnevognbillett gratis 0-2 år, fra 3 år og opp vanlig billett.
Maks 5 billetter per kjøper
Billetter kjøpes via linken her eller i appen til ebillett